Berminat Untuk Belajar Menjana Income Di Facebook

Anda Teruja Nak Letupkan Jualan Anda Melalui Facebook? 'Stay Tune' Bersama Kami di Sini... 


AMARAN! Jangan PERCAYA apa yang kami dedahkan dibawah. Ya walaupun satu ayat! Hanya guna formula yang kami dedahkan dan LIHAT sendiri hasilnya...


  
 Rahman Basri & Syed Faiz



Ini kisah benar!

Kami perhatikan ramai orang sekarang mampu cipta mesin duit sendiri hanya berniaga daripada rumah dengan menggunakan muka buku sahaja...Facebook. Ya! Dah lah FREE tak perlu bayar apa-apa. Hanya kos elektrik yang beberapa sen dan kos broadband untuk internet.

Itupun jika bijak boleh ke kedai mamak atau kedai-kedai sewaktu dengannya.

Guna internet...

Buat jualan dan balik rumah...


Cuma satu persoalan timbul...

Saya Hanya Tahu Guna Facebook Untuk Komen-komen Aje. Boleh Ke Saya Buat Duit?

Jawapannya :

  • YA - Boleh buat duit jika anda komen-komen ke ruang facebook jualan anda bukannya komen-komen rakan untuk suka-suka.
  • YA - Boleh buat duit jika anda tahu formula 'RAHSIA'nya. Kami selongkarkan KHAS untuk anda!
  • YA - Boleh buat duit jika anda bijak mengepung bakal pelanggan anda sampai mereka teruja nak membeli. Ya...sampai anda yang meronta-ronta nak membeli!
  • YA - Boleh buat duit jika orang percayakan anda. Ramai orang membeli sebab percaya kepada si penjual.
  • YA - Boleh buat duit jika anda yakin kami boleh, anda juga boleh! Anda pasti rasa boleh jika anda tahu apa yang kami tahu.

Jika ditambah lagi jawapannya tetap YA......YA.......dan YA........


Tengok pada nelayan yang menjala ikan. Jika anda tahu pukat apa mereka pakai, waktu bila ikan banyak, dimana ikan suka lepak, apa ikan suka makan dan macam mana nak tebar jala...

YA!  Dah pasti pesta ikan anda hari tu...

Owh OK...
"Saya Dah Faham. Saya Minat Sangat
Nak Tahu Ni..."


Ya...bawa bersabar. Usah risau, jika anda bersungguh-sungguh, kami 300% kali ganda lagi bersungguh-sungguh nak bantu anda. Hanya dengan satu syarat...

Jangan Percaya Apa Kami Cakap! Lihat dan Terus Buat!


Keputusan akan datang beritahu anda kemudian...

Baiklah, Tanpa Lenggahkan Masa Lagi Kami Dedahkan Apa Yang Kami Tahu
Untuk Anda Tahu...





Ya...
Ia satu pakej lengkap video tutorial FB Cash - Selongkar Formula Tersembunyi.Ingat! Bukan sekadar tahu sahaja. Anda perlu BERTINDAK jika nak dapatkan hasil. Apa menariknya pakej ini bakal membakar semangat anda untuk terus bertindak kerana anda bakal cakap...

  • Owh...Macam ni mereka buat duit rupanya !
  • Aduh...Kenapalah aku baru tahu sekarang?...
  • Eh eh...mudahnya buat jualan di Facebook
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Dan banyak lagi dialog teruja anda.


Ia bakal terisi dengan sendiri lepas anda tonton VIDEO FB Cash ini nanti.

Tengok FBCash, bakal buatkan anda teruja sampai bila-bila...

Mungkin jika anda kuat berusaha, boleh beli tiket terus ke stadium bola...

Ya...bukan stadium bola di Malaysia.

Jangan Cakap Lagi! Saya Teruja Sangat Ni...
Satu Saya Nak Tanya...Apa Isi Dalamnya?


Ya...anda macam tahu-tahu saja itu yang bakal kami kongsikan kepada anda. Oleh kerana anda bertanya, kami dedahkan secara eksklusif untuk anda.


  • FB Cash - Mengandungi 16 Video Kesemuanya
  • FB Cash - 3 Video Formula - Daripada Syed Faiz
  • FB Cash - 13 Video Tutorial Step by Step - Daripada Rahman Basri
  • FB Cash - Support Group Facebook Yang Bakal Kami Jemput Secara Peribadi (EKSKLUSIF)


Untuk beritahu anda secara berdepan-depan, pastinya ambil masa yang sangat lama untuk anda datang, keluarkan minyak kereta, bayar tol, sewa hotel dan ada yang terpaksa bercuti. Itu pun jika masih banyak cuti.

Sebagai langkah alternatif, kami sediakan satu PAKEJ LENGKAP video tutorial untuk anda.

YA! Ia seolah-olah anda berada dalam bilik VIP Studio kami. Anda boleh 'Pause' sekejap nak tengok TV atau tengok video sambil makan-makan. Tersangatlah santai...Apa yang penting, ada tahu apa yang kami tahu!

Itu misi anda dan terus buat...!

Terima Kasih... Satu Aje Lagi Saya Nak Tanya... Dalam Video Tu Apa Yang Diterangkan?


Ya...Boleh! Kami suka buatkan anda lebih jelas dan terang. Ini yang bakal buatkan anda lebih faham. Kami sangat teruja bila anda berjaya.

Tiga video terawal bakal dibongkarkan dengan Formula tersembunyi oleh Syed Faiz secara berhadapan dengan anda. Ya!...seolah-olah anda berada dalam bilik seminar secara berdepan dengan beliau (Kerusi depan sekali).





Tempoh Video : 14 Minit 15 Saat

Video 1 - Formula 1
  • Apa itu FB Cash?
  • Anda bakal tahu tentang Uncang Duit, Beg Duit secara FB Cash.
  • Elemen-elemen yang SUPER penting sebelum JUALAN terhasil.
  • Bagaimana strategi bina nama di facebook secara 'Exposed Method". Ya! cara yang artis-artis guna dan...




Tempoh Video : 17 Minit 00 Saat

Video 2 - Formula 2
  • Ini sangat menarik! Kenapa orang membeli? Apa mereka mahukan?
  • "Ada perlawanan bola malam ni!" Teknik tarik pelawat gaya stadium bola...Menarik!
  • 3 Formula menarik trafik ke Facebook anda. Tarik dengan mudah dan bergaya!
  • Strategi update posting. Apa strateginya? Ini saya selalu guna.




Tempoh Video : 24 Minit 09 Saat

Video 3 - Formula 3
  • Anda akan berkenalan dengan soalan ini... Apa? Bila? dan Bagaimana? 
  • Bagaimana dengan hanya letakkan 'signature' bakal menjenamakan nama anda?
  • Ya 'It's all about brand and trust !"
  • Apa itu tulisan pendek...tulisan panjang? 
  • Bagaimana nak lindung 'Originality' gambar produk anda daripada ditiru.
  • Dan banyak lagi daripada saya yang bakal membuka mata anda dan minda anda. Serius!!!


Oh ya...Video selanjutnya akan diterangkan oleh Rahman Basri. Beliau akan dedahkan kepada anda secara eksklusif di hadapan skrin komputer anda. Anda tak nampak muka beliau...

Usah risau...

Suara dan 'Arrow Mouse' beliau bersama anda. Beliau akan bawa anda menjelajah langkah demi langkah daripada mula nak bina Fanpage sehinggalah anda berjaya mengatur strategi jualan anda.  Sangat menarik jika anda berjaya ikut satu demi satu langkah....

Ya...jangan percaya cakap beliau!

Buat dan lihat hasilnya...masih ingat lagikan syaratnya?

Video 4 - Video 7
  • Step-by-step langkah bina Fanpage anda. Ya bukan facebook profile yang biasa anda komen-komen tu.
  • Satu ruang penting 'Admin Panel' namanya. Sangat mudah nak faham.
  • Langkah mudah bina 'Timeline Cover' anda secara PERCUMA. Menarik ni!
  • Ya satu lagi perkara penting! Fungsi paparan fanpage juga diterangkan secara terperinci. Satu demi satu.
  • Penjelajahan yang amat menarik. Anda pasti teruja!




Tempoh Video

Video 4 : 09 Minit 48 Saat
Video 5 : 15 Minit 26 SaatVideo 6 : 15 Minit 44 SaatVideo 7 : 07 Minit 09 Saat





Tempoh Video : 17 Minit 01 Saat

Video 8
  • Ini bahagian yang anda nantikan. Lihat bagaimana mereka yang berjaya gunakan Fanpage untuk lakukan jualan.
  • Fanpage contoh tentang kecantikan, kesihatan, pakaian, makanan, perkhidmatan dan produk didedahkan. 
  • Anda lihat bagaimana mereka lakukan, tiru dan ubahsuai.
  • Ya...tiru dengan bijak. Bukannya bulat-bulat!


Selepas semuanya lengkap, sedia...tibalah masanya untuk kami selongkarkan bagaimana untuk anda lakukan pengiklanan melalui facebook.


Iklan anda akan muncul di ruangan tepi setiap facebook profile rakan anda dan bakal pelanggan anda. Ya..seperti yang anda lihat dalam bulatan-bulatan dibawah.





Anda boleh lihat banyak lagi iklan lain yang muncul di tepi ruang facebook profile peribadi anda.
Iklan beginilah yang bantu ledakkan jualan anda.


Ya! Saya Dah Lama Berminat Sangat Nak Buat Iklan Macam Ni. Boleh Tunjukkan Saya Bagaimana Nak Buat?


Ya...Boleh! Kami akan terangkan bagaimana anda boleh lakukan iklan dengan mudah dan menarik perhatian bakal pelanggan anda.

Usah risau, anda hanya ikut satu per satu apa yang saya terangkan dalam video seterusnya ini...

Video 9 - Video 13
  • Step-by-step diterangkan untuk membina iklan yang menarik LIKEyang banyak ke page anda.
  • 3 bahagian penting yang perlu anda FOKUS dalam membina iklan. Ya...sangat mudah dan cepat!
  • Bagaimana menentukan 'Target' bakal pelanggan anda. Target Negara, Umur, Jantina yang sesuai juga diterangkan...
  • TRICK mengurangkan kos perbelanjaan iklan. Anda tidak menggunakan kos yang Facebook sarankan. Ini teknik yang saya gunakan. (SECRET!)
  • Bukan setakat promote page sahaja, promote website juga saya bakal tunjukkan caranya. 
  • Dan banyak lagi yang menarik dalam video ini.








Tempoh Video

Video 9 : 11 Minit 06 Saat
Video 10 : 16 Minit 29 SaatVideo 11 : 09 Minit 57 SaatVideo 12 : 06 Minit 14 SaatVideo 13 : 16 Minit 19 Saat






Tempoh Video : 11 Minit 18 Saat

Video 14
  • Anda bakal menganalisa sendiri prestasi iklan melalui video ini. 
  • Frequency...Campaign Reach dan banyak lagi didedahkan. Sangat mudah untuk anda faham. 
  • Saya juga bongkarkan dimana anda perlu lakukan ubahsuai untuk tingkatkan minat bakal pelanggan anda.
  • Selepas menonton anda pasti akan lebih faham dengan mudah. Ya...Tonton dan buat!






Tempoh Video : 05 Minit 07 Saat

Video 15
  • Video ini saya dedahkan bagaimana untuk 'duplicate' iklan yang sedia anda menjadi lebih banyak dengan pelbagai peringkat umur.
  • Apa itu CTR Click?
  • Ia sangat mudah. Anda boleh melihat iklan mana satukah akan lebih mendapat sambutan.
  • Kaedah ini anda bakal tahu peringkat umur mana yang banyak melihat iklan anda dan membuat pembelian. Menarik kan?






Tempoh Video : 10 Minit 23 Saat

Video 16
  • Ini adalah video terakhir sebelum anda jadi mahir dalam keseluruhan DVD FB Cash ini.
  • Saya yakin, bahagian ini yang anda nantikan. Ya! anda ditunjukkan cara bagaimana meningkatkan jualan melalui iklan anda.
  • Apa yang perlu diubah, apa yang perlu ditekankan...semuanya turut dibongkarkan kepada anda.
  • Serius!...Anda sangat bertuah!...


Ya...Dah habis!

Kami yakin selepas anda menonton keseluruhan VIDEO ini, banyak persoalan yang bermain-main di kepala anda akan terjawab. Bukan anda sahaja yang tertanya-tanya. Mereka diluar sana juga tertanya-tanya seperti anda juga.

Kami bukan cakap kosong!

Lihat Apa Kata Mereka Yang Telah Menonton VIDEO FB Cash Ini. Mereka Sangat Berpuas Hati. Kini Giliran Anda Pula...




Tahniah kami ucapkan kepada mereka. Kami mendoakan lagi mereka terus berjaya dan berjaya. Kami juga turut sama mendoakan kejayaan anda.


Ya, Saya Berminat Untuk Belajar Menjana Income Di Facebook. Jadi, Bagaimana Nak Dapatkan Video-Video Ini?"
Post a Comment