Employer VS Employee

Salam semua. malam ini yang tak seberapa nak indah, saya ada satu benda nak kongsi dengan anda semua berkenaan topik yang kat atas tu. Cari Kerja. Agak-agakla kan, satu hari berapa ramai orangkah yang cari kerja melalui surat khabar, temuduga terbuka, online application jobs dan macam-macam lagi cara untuk dorang mohon untuk kerja baru. Dalam 1 hari berapa ramai pulak yang dapat tawaran kerja serta dalam 1 hari jugak ada berapa ramai orangkah yang diberhentikan kerja. semua perkara ini saya yakin ada berlaku di sekitar kita sama ada kita sedar mahupun tidak. Untuk kali ini saya ingin tanya diri dan anda semua. jenis bagaimanakah yang betul-betul di ambil berat. sama ada. EXPERIENCE vs QUALIFICATION
dua perkara ini agak selalu kita dengar bila ada temuduga dan tidak mustahil anda pernah melalui saat-saat ditemuduga
Post a Comment