Separuh Bogel Dengan Afrika Boy


MANTIN: Seorang pelajar perempuan sebuah kolej swasta (gambar) dicekup dalam keadaan separuh bogel bersama teman lelaki warga Nigeria dalam bilik di tingkat lima sebuah apartmen yang disewa dan dikongsi mereka bersama sekumpulan lelaki warga Afrika, awal pagi semalam.
Ketika serbuan jam 4 pagi itu, selain pasangan terbabit, sembilan lagi lelaki warga Nigeria berada dalam rumah berkenaan berpesta arak di ruang tamu kononnya sempena meraikan sambutan hari jadi seorang daripada mereka.
Sumber berkata, ketika serbuan penguat kuasa Jabatan Imigresen terpaksa mengetuk pintu bilik penuntut itu yang berkunci dari dalam lebih 30 minit, namun tidak dibuka menyebabkan pintu dipecahkan.
“Sebaik pintu terbuka, seorang perempuan warga tempatan berada di atas tilam dalam keadaan separuh bogel bersama seorang lelaki warga Nigeria yang turut berbogel.
“Apabila disoal siasat, dia (pelajar perempuan) yang berusia 20-an mengaku lelaki Nigeria itu kekasihnya dan mereka rakan sekelas ketika belajar di kolej itu,” katanya.

p.s : itu lah dia kawan-kawan semua bila nafsu kalah dengan akal, tiada lagi halal haram difikirkan. hanya kesedapan itulah santapannya untuk bersama nafsu. cuma ada satu keraguan yang mungkin anda semua boleh huraikan. wanita di atas boleh tahan ayunya, tetapi kenapa memilih jejaka pak hitam itu berbanding dengan jejaka di sini. apa bezanya lelaki melayu vs lelaki nigeria..

Post a Comment