Anda Suka Masak ? BACA INI.



Jika anda pandai & suka masak atau suka buat kuih, kek, roti dan sebagainya!
Kenapa tidak jadikan aktiviti tersebut sebagai sesuatu yang boleh menambahkan pendapatan?

Buat bisnes orang kata...!
Bisnes bakeri... atau bisnes kuih-muih atau bisnes kek & roti!


Bisnes buat kuih ni agak mudah dilakukan.. boleh start dari rumah dan gunakan peralatan-peralatan yang selalunya memang sudah sedia ada di rumah!




Modal untuk beli bahan-bahan pun tak besar sangat! Lebih kurang dalam RM20-30 je untuk hasilkan sebuah kek atau sebarang kuih.

Nak jual pun tak susah sangat... buat kuih tu cantik-cantik.. ambil gambar.. upload kat facebook atau instagram!


Kalau gambar kuih  tu cantik dan nampak sedap.. mesti berduyun-duyunlah orang akan PM nak order!

Macam mana? Rasa-rasanya... berminat nak buat bisnes bakeri ni?

Kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut macam mana nak buat bisnes bakeri ni.. boleh klik link dibawah!

KLIK SINI


Post a Comment