Cara WIFI telah dicuri, Jom Kesan Cepat

salam sejahtera. petang ni saya ade terbaca mengenai artikel yang rakan-rakan blogger saya wujudkan di entri diorang tentang cara mengesan wifi korang telah di crack A.K.A dicuri oleh pengguna-pengguna haram yang tidak langsung tolong korang bayar bil tiap-tiap bulan tu. so, ni software korang install dan lihat adakah wifi korang tu dicuri atau memang slow, sebab gb die dah habis ( manela tau,kiter syok2 download, kekadang saya pun xperasan gb dah abes,patut slow giler,hehehe )


Wireless network watcher
-download dan cara penggunaannya di sini          KLIK SINI


Jadi, selamat mencuba, Terima kasih daun keladi, esok lusa jumpa lagi, kat sini, tepi ni..hehe ( gurau ajer )


sumber dari kengkawan (t.kasih) : http://paksuhashim.com dan http://suzlinazreena.blogspot.com
Post a Comment