Salah Pakai ( Trend Masakini )

 Salam sejahtera semua, kali ini saya ada satu bab yang kurang paham sangat dengan trend time skang ni. beberapa pic ni dah boleh terangkan sebab apa. Persoalannya ialah kenapakah helmet ini asal dorang pakai macam ni?
 Mungkin ini trend yang diorang pakai bagi menyesuaikan saiz kepala dengan citarasa helmet a.k.a topi keledar supaya ia kelihatan menarik ...kowtttt.... ehheheheee..
atau mungkin dorang ni xpenah pakai helmet seumur hidup, pekataan helmet pun dorang dah tak biasa dengar, apatah lagi memakainya. mungkin ada split identity disorder ...hehe
apa-apapun memang saya kurang faham trend sebegini semakin popular di kalangan orang kita di Malaysia. Mungkin tak lama lagi akan ada style sebegini di hadapan kita dan kita tidak mampu untuk tersengih lagi..hehe
Post a Comment